• Allégården

   Allégården, vårt äldreboende i Näsby Park i Täby driver vi i egen regi och hit är du välkommen att flytta var du än bor i Sverige.

   Allégården ligger vackert beläget nära naturen och omgivet av en stor trädgård med en generös solaltan. Varje dag anordnar vi aktiviteter som både Allégårdens 63 boende, dagverksamhetens gäster och hemtjänstens kunder är välkomna att delta i.

   Goda och välkomponerade måltider tillagas av vår egen kock och serveras i restaurangen eller hemma hos dig. Menyn är varierad för att passa alla smaker och önskemål tas gärna emot.

   Till ditt förfogande har vi även sjukgymnast, arbetsterapeut, fotvård och frisör.

   På Allégården finns omvårdnadspersonal, varav 90% är utbildade undersköterskor, och sjuksköterskor på plats dygnet runt. Vi är sammanlagt 75 personer som arbetar här. Språk som talas, utöver svenska är engelska, spanska, arabiska, finska och bulgariska. På Allégården finns en enhetschef och en verksamhetschef, som båda är utbildade sjuksköterskor. Även läkare finns på plats två dagar i veckan.

   På Allégården har vi även en enhet för multisjuka. Här kan du bo vid svår funktionsnedsättning och/eller sjukdom. Våra specialutbildade sjuksköterskor kan erbjuda sjukvårdsinsatser på plats så att du inte rutinmässigt behöver åka till sjukhuset.

   Det finns även en liten enhet med extra hög personaltäthet som riktar sig mot personer med demens och beteendeproblematik. Här är vardagen fridfull och stilla för att passa de personer som annars har svårt att hitta sitt inre lugn

   Till ditt förfogande har vi även sjukgymnast, arbetsterapeut, fotvård och frisör.

   Om Allégården

   Vill du veta mer?

   • Allégårdens miljöer

    Allégårdens äldreboende ligger i en naturnära villamiljö nära slott, ängar och skog.

   Annika Gunnestad är Verksamhetschef för Allégården och Dagverksamheten Träffen. Kontakta gärna henne så svarar hon på dina frågor! Du når henne lättast under kontorstid på tel: 08-473 55 98  eller e-post: annika.gunnestad@vardstyrkan.se.

  Våra äldreboenden

  • Allégården

   Allégården är ett äldreboende i natursköna Näsby Park i Täby.

  • Bergkälla

   Bergkälla ligger i Sollentuna med närhet till vacker natur och till Norrviken.

  Kontakta oss

  Tveka inte att kontakta oss med dina funderingar. Vi finns till för dig!

  Allégården
  Näsby Allé 54
  183 55 Täby
  Karta

  Sjuksköterska (dygnet runt):
  08-473 56 80

  Bergkälla
  Bergkällavägen 82
  192 79 Sollentuna
  Karta

  Sjuksköterska (dygnet runt):
  08-527 77 462

  Kontakta oss