• Allégårdens måltidsmiljöer

   I Allégårdens hemtrevliga restaurang serverar våra egna kockar goda och vällagade måltider. Här kan du äta i lugn och ro och bli väl omhändertagen av vår personal.

   I Allégårdens hemtrevliga restaurang serverar våra egna kockar goda och vällagade måltider. Här kan du äta i lugn och ro och bli väl omhändertagen av vår personal.

   Menyn är varierad och anpassad till att falla den äldre generationen i smaken. Vi anpassar matsedeln efter veckodagarna och bjuder både på ”fredagsmys” såväl som traditionella söndagsmiddagar.

   Vår prisbelönte kökschef Jan Hedberg tar gärna emot önskemål för att alla ska kunna hitta sina favoriträtter på menyn. Vi är också noga med att fira de stora högtiderna med generösa bufféer till jul, påsk och midsommar.

   Vårdstyrkans restaurang på Allégården tog silver i tävlingen Arla Guldko för bästa seniormatglädje 2017! Av c:a etthundra tävlingsbidrag i kategorin kom vi tvåa, vilket känns mycket hedersamt! Se motiveringen här. Nästa år tar vi GULD!

   Alla måltider serveras i vår restaurang eller hemma hos dig. Vår ambition är att skapa en sinnlig upplevelse runt måltiden, därför lägger vi även stor vikt på dukningen och atmosfären i matsalen.

   Om Allégården

   Vill du veta mer?

   • Allégårdens miljöer

    Allégårdens äldreboende ligger i en naturnära villamiljö nära slott, ängar och skog.

   Annika Gunnestad är Verksamhetschef för Allégården och Dagverksamheten Träffen. Kontakta gärna henne så svarar hon på dina frågor! Du når henne lättast under kontorstid på tel: 08-473 55 98  eller e-post: annika.gunnestad@vardstyrkan.se.

   Jan_HedbergJag heter Jan Hedberg och är Kökschef. Kontakta gärna mig så svarar jag på dina frågor! Du når mig lättast under kontorstid på tel: 08-473 55 90 eller e-post: jan.hedberg@vardstyrkan.se.

  Våra äldreboenden

  • Allégården

   Allégården är ett äldreboende i natursköna Näsby Park i Täby.

  • Bergkälla

   Bergkälla ligger i Sollentuna med närhet till vacker natur och till Norrviken.

  Kontakta oss

  Tveka inte att kontakta oss med dina funderingar. Vi finns till för dig!

  Allégården
  Näsby Allé 54
  183 55 Täby
  Karta

  Sjuksköterska (dygnet runt):
  08-473 56 80

  Bergkälla
  Bergkällavägen 82
  192 79 Sollentuna
  Karta

  Sjuksköterska (dygnet runt):
  08-527 77 462

  Kontakta oss