• Bergkälla

   Allégårdens äldreboende ligger i en naturnära villamiljö nära slott, ängar och skog. Men det är även nära till Näsbypark centrum, dit du kan ta dig med buss på ett par minuter och finna Apotek, Svensk Kassaservice, bank och affärer.

   I Sollentuna driver Vårdstyrkan äldreboendet Bergkälla – ett vård- och demensboende i lantliga omgivningar som vänder sig till dig med beslut om boende från Sollentuna kommun.

   Bergkälla ligger i ett lugnt område med närhet till skog och sjö. Här erbjuder vi våra 60 boende hemtrevliga lägenheter med möjlighet till parboende.

   Den rofyllda miljön och Bergkällas charmiga innergård bjuder in till avkopplande stunder och social samvaro. Varje dag anordnar vi aktiviteter som du är välkommen att delta i. Programmet varierar med allt från sång, rörelse, målning och musiklyssning till högläsning – det finns alltid något som passar just dig.

   Välutbildad omvårdnadspersonal, varav 91% är utbildade undersköterskor, och erfarna sjuksköterskor finns tillgängliga dygnet runt.

   Hos Vårdstyrkan kan du alltid förvänta dig extra omtanke, god service och ett respektfullt bemötande. Välutbildad omvårdnadspersonal, varav 91% är utbildade undersköterskor, och erfarna sjuksköterskor finns tillgängliga dygnet runt. Sammanlagt finns 56 medarbetare som, utöver svenska, talar: norska, engelska, persiska, spanska, polska och japanska. Bergkälla har en biträdande verksamhetschef och en verksamhetschef som båda är sjuksköterskor i grunden. Läkare finns på plats en dag i veckan, vår egen sjukgymnast finns på plats två dagar i veckan och vår arbetsterapeut måndag till torsdag. Till ditt förfogande finns även fotvård och frisör.

   Vi lägger även stor vikt vid måltiderna och att skapa måltidsmiljöer som tilltalar dina sinnen. På vår välkomponerade meny finns gott om alternativ och utrymme för personliga önskemål. Lunch och middag lagas av Vårdstyrkans prisbelönte kock i Allégårdens kök och rätterna levereras alltid dagsfärska till Bergkälla.

   På Bergkälla tycker vi mycket om djur, och vid behov är därför hundar välkomna till oss på besök. Till ett av Bergkällas vårdboenden finns även möjlighet att ta med din egen hund vid inflyttning, något som är mycket uppskattat! Om din hund kan följa med beslutas om innan inflyttning tillsammans med Bergkällas verksamhetschef.

   Om Bergkälla

   Vill du veta mer?

   • Bergkällas miljöer

    Bergkällas ligger i Rotsunda, ett lugnt område nära skog, gårdar och vackra promenadområde.

   TomasJag heter Tomas Bergius och är Verksamhetschef på Bergkälla. Kontakta gärna mig så svarar jag på dina frågor! Du når mig lättast under kontorstid på tel: 0769 -47 67 49 eller e-post: tomas.bergius@vardstyrkan.se.

  Våra äldreboenden

  • Allégården

   Allégården är ett äldreboende i natursköna Näsby Park i Täby.

  • Bergkälla

   Bergkälla ligger i Sollentuna med närhet till vacker natur och till Norrviken.

  Kontakta oss

  Tveka inte att kontakta oss med dina funderingar. Vi finns till för dig!

  Kontakta oss