• Hur går det till?

   För alla våra vård- och boendeformer krävs ett biståndsbeslut. För att få en plats på något av våra äldreboenden, kontakta oss gärna så ska vi leda dig vidare i kontakten med din hemkommun.

   Allégården i egen regi
   Trots att vi driver Allégården i egen regi, betalar du ingen avgift till oss utan till din hemkommun när du bor här. Den avgift du betalar är subventionerad, på samma vis som boenden i offentlig regi. Oavsett var du bor i landet är du välkommen till oss, vi tar emot vårdtagare från hela Sverige.

   Bergkälla som entreprenad
   För att kunna flytta in på Bergkälla måste du bo i Sollentuna och ha ett biståndsbeslut från Sollentuna kommun. Det samma gäller dock som för Allégården att du betalar din peng till Sollentuna kommun och inte direkt till Vårdstyrkan.

   Du kan när du vill boka in ett besök och komma och titta hur det ser ut på Allégården eller Bergkälla. Det får du gärna göra redan innan du har något biståndsbeslut. Hör gärna av dig till oss eller beskriv dina önskemål i vårt kontaktformulär, så tar vi kontakt med dig.

   Vill du veta mer?

   Annika Gunnestad är Verksamhetschef för Allégården och Dagverksamheten Träffen. Kontakta gärna henne så svarar hon på dina frågor! Du når henne lättast under kontorstid på tel: 08-473 55 98  eller e-post: annika.gunnestad@vardstyrkan.se.

   TomasJag heter Tomas Bergius och är Verksamhetschef på Bergkälla. Kontakta gärna mig så svarar jag på dina frågor! Du når mig lättast under kontorstid på tel: 08-527 77 461 eller e-post: tomas.bergius@vardstyrkan.se.

  Våra äldreboenden

  • Allégården

   Allégården är ett äldreboende i natursköna Näsby Park i Täby.

  • Bergkälla

   Bergkälla ligger i Sollentuna med närhet till vacker natur och till Norrviken.

  Kontakta oss

  Tveka inte att kontakta oss med dina funderingar. Vi finns till för dig!

  Allégården
  Näsby Allé 54
  183 55 Täby
  Karta

  Sjuksköterska (dygnet runt):
  08-473 56 80

  Bergkälla
  Bergkällavägen 82
  192 79 Sollentuna
  Karta

  Sjuksköterska (dygnet runt):
  08-527 77 462

  Kontakta oss