• Hur går det till?

   vardstyrka_om_var_hemtjanst

   Låter det intressant? Du är hjärtligt välkommen att kontakta oss med alla dina frågor så hjälper vi dig vidare i kontakten med kommunens biståndshandläggare för att få ett biståndsbeslut.

   Om du är intresserad av vår hemtjänst i Sollentuna, Täby eller Vallentuna behöver du ett biståndsbeslut för att vi ska kunna hjälpa dig. Kontakta oss gärna så guidar vi dig rätt.

   Är du intresserad av våra tilläggstjänster behöver du inte ta någon kontakt med kommunens biståndshandlägare alls, det räcker med att du kontaktar oss.

   Är du intresserad av vår Dagverksamhet i Täby behöver du också ett biståndsbeslut. Kontakta oss så ser vi till att du kommer rätt.

   Vill du veta mer?

   Madeleine-ErikssonJag heter Madeleine Eriksson och är Verksamhetschef på Allégårdens hemtjänst. Kontakta gärna mig så svarar jag på dina frågor! Du når mig lättast under kontorstid på tel: 08-732 24 82  eller e-post: madeleine.eriksson@vardstyrkan.se.

   Annika Gunnestad är Verksamhetschef på Allégårdens äldreboende och dagverksamheten Träffen. Kontakta gärna henne så svarar hon på dina frågor! Du når henne lättast under kontorstid på tel: 08-473 55 98 eller e-post: annika.gunnestad@vardstyrkan.se.

  Vår hemtjänst

  • Sollentuna

   I Sollentuna har vi både hemtjänst och boendet Bergkälla.

  • Täby

   I Täby har vi både dagverksamhet, hemtjänst och boendet Allégården.

  Kontakta oss

  Tveka inte att kontakta oss med dina funderingar. Vi finns till för dig!

  Kontakta oss