• Jobba hos oss

   Som arbetsgivare står vi för långsiktigt förtroende och lojalitet. Respekt är ett utav våra ledord och ska finnas i alla möten mellan människor, både medarbetare emellan och gentemot vårdtagare, närstående och övriga.

   Alla medarbetare erbjuds kompetensutveckling i form av studieresor och olika utbildningar, så att ny kompetens och forskning kommer alla till dels. Kunskapsöverföring ger trygghet. Om exempelvis en medarbetare som anställts till kökstjänst vill vidareutvecklas och göra karriär inom företaget erbjuder vi utbildning och på så sätt bevaras även kontinuiteten och tryggheten i vardagen för våra vårdtagare.

   Som ett litet, flexibelt och lyhört företag vill vi vara det självklara valet både för våra vårdtagare och medarbetare och vi ser därför till att ge plats åt våra medarbetare att ta egna initiativ och påverka verksamheten.

   Är du intresserad av att bli en del av vår gemenskap? Skriv då en kortfattat text med lite information om dig själv, dina intressen, vad du har för utbildning och erfarenhet, vad för typ av arbete du är intresserad av och varför du skulle passa i Vårdstyrkan och skicka till jobba@vardstyrkan.se. Självklart är kollektivavtal tecknat med Vårdföretagarna.

   Lediga jobb

   • Välkommen till Team Vårdstyrkan!

    Vi har i dagsläget tre verksamheter som söker nya kollegor!

    Här nedan följer en kort presentation av våra verksamheter, vilka jobb som är lediga på respektive verksamhet samt vem som är kontaktperson.

     

    Allégårdens vård- och omsorgsboende i Täby

    Vi söker undersköterskor eller vårdbiträden för timanställning samt sommarvikarier. Det är ett plus om du har erfarenhet från arbete i äldreomsorg.

    Vi söker sjuksköterskor för timanställning och sommarvikarier. Du ska ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska, gärna inom äldreomsorg.

    Svenska i tal och skrift är ett krav.

    Kontaktperson är Annika Gunnestad, tel 08-473 55 98, e-post: annika.gunnestad@vardstyrkan.se

     

    Vårdstyrkans hemtjänst, Täby

    Vi söker undersköterskor eller vårdbiträden för timanställning, fast anställning samt sommarvikarier. Du ska gärna ha erfarenhet från hemtjänst eller äldreboende. Vi ser gärna att du har körkort.

    Svenska i tal och skrift är ett krav.

    Kontaktperson är Anne Gruvstad, tel 08-732 24 85, e-post: anne.gruvstad@vardstyrkan.se

     

    Bergkälla äldreboende, Sollentuna

    Vi söker undersköterskor för som timvikarier och sommarvikarier. Det är ett plus om du har erfarenhet från arbete i äldreomsorg.

    Kontaktperson är: Linda Pirzadeh: 070 0033 728, linda.pirzadeh.bk@vardstyrkan.se

    Vi söker sjuksköterskor för timanställning och sommarvikarier. Du ska ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska, gärna inom äldreomsorg.

    Svenska i tal och skrift är ett krav.

    Kontaktperson är Tomas Bergius, tel 08-527 774 61, e-post: tomas.bergius@vardstyrkan.se

   • Vårdstyrkan söker ny verksamhetschef!

    Från november 2019 har vi den äran att ta över driften av ytterligare ett särskilt boende i Sollentuna.

    Vi söker nu dig som vill vara en del av Vårdstyrkan och som ser utveckling som något positivt, spännande och nödvändigt. Som verksamhetschef i Vårdstyrkan brinner du för äldreomsorgen och har ett hjärta som rymmer både våra äldre och våra medarbetare och du vill vara med och bidra till våra äldres trygghet i vardagen.

    Som verksamhetschef ska du självständigt driva, leda och utveckla verksamheten. Du är målmedveten, kommunikativ och har förmåga att kombinera det operativa arbetet med ett strategiskt och ekonomiskt tänkande i ett omväxlande tempo. Du ska, i ditt ledarskap, vila på en bred kompetens inom vård och omsorg, ha minst två års erfarenhet som verksamhetschef inom äldreomsorgen, relevant högskoleutbildning och ledarskapsutbildning för chefer inom äldreomsorgen. Vi ser gärna att du är sjuksköterska eller socionom och har erfarenhet eller kunskap från hälso- och sjukvården då det idag finns många multisjuka inom våra områden.

    Sänd din ansökan till oss, märk kuvertet med ”Verksamhetschef”. Vi hanterar ansökningarna löpande.

     

    Sista ansökningsdag 2019-06-30. Tillträde enligt överenskommelse.

    Vårdstyrkan // Verksamhetschef
    Gribbylundsvägen 9
    187 62 TÄBY

    Har du frågor gällande din ansökan, kontakta:
    Vård- och omsorgschef Annika Gunnestad
    E-post: annika.gunnestad@vardstyrkan.se
    Tel: 08-473 55 98

  Om Vårdstyrkan

  • Utveckling

   Våra medarbetare erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling.

  • Jobba hos oss

   Som arbetsgivare står vi för långsiktigt förtroende och lojalitet.

  • Miljöprofil

   Vi har ett miljöombud på arbetsplatsen som aktivt engagerar sig i miljöfrågor.

  • Kontakt

   Du är alltid välkommen att kontakta oss.

  Kontakta oss

  Tveka inte att kontakta oss med dina funderingar. Vi finns till för dig!

  Huvudkontor
  Gribbylundsvägen 9
  187 62 Täby
  Karta

  Tel: 08-732 24 80

  Kontakta oss