• Jobba hos oss

   vardstryckan_trygghetsvistelse

   Som arbetsgivare står vi för långsiktigt förtroende och lojalitet. Respekt är ett utav våra ledord och ska finnas i alla möten mellan människor, både medarbetare emellan och gentemot vårdtagare, närstående och övriga.

   Alla medarbetare erbjuds kompetensutveckling i form av studieresor och olika utbildningar, så att ny kompetens och forskning kommer alla till dels. Kunskapsöverföring ger trygghet. Om exempelvis en medarbetare som anställts till kökstjänst vill vidareutvecklas och göra karriär inom företaget erbjuder vi utbildning och på så sätt bevaras även kontinuiteten och tryggheten i vardagen för våra vårdtagare.

   Som ett litet, flexibelt och lyhört företag vill vi vara det självklara valet både för våra vårdtagare och medarbetare och vi ser därför till att ge plats åt våra medarbetare att ta egna initiativ och påverka verksamheten.

   Vi erbjuder en friskvårdstimme per vecka för våra medarbetare, som dessutom har möjlighet att träna, helt utan kostnad, på kända etablerade gym i närheten av verksamheten. Detta är möjligt genom unika samarbeten mellan träningsanläggningarna och Vårdstyrkan.

   Är du intresserad av att bli en del av vår gemenskap? Skriv då en kortfattat text med lite information om dig själv, dina intressen, vad du har för utbildning och erfarenhet, vad för typ av arbete du är intresserad av och varför du skulle passa i Vårdstyrkan och skicka till jobba@vardstyrkan.se. Självklart är kollektivavtal tecknat med Vårdföretagarna.

   Lediga jobb

   • Verksamhetschef sökes till Vårdstyrkans hemtjänst!

    Vi söker dig som har en för uppdraget lämplig högskoleutbildning, exempelvis socionom eller sjuksköterska. Du har minst tre års erfarenhet som verksamhetschef eller motsvarande nivå och erfarenhet att leda liknande verksamheter. Du kan lagområdet vi arbetar i (Socialtjänstlagen). Du är ödmjuk och tydlig i din kommunikation, du är inte rädd att ta beslut och du är van att driva projekt och utvecklingsarbeten. Du är stresstålig och van att ha många ”bollar i luften” samtidigt. God social förmåga. Du bör ha körkort för bil.

    Arbetet innebär: Övergripande ansvarig att leda vår hemtjänstverksamhet. Du har personal-, arbetsmiljö-, kvalitets- och ekonomiskt ansvar för din verksamhet. Du rapporterar till vård- och omsorgschef, som även ger dig stöd i ditt chef- och ledaransvar. Till din hjälp i det dagliga arbetet har du en enhetschef och en planeringsansvarig. I din roll har du ansvaret för att föra ut företagets värdegrund som den plattform alla medarbetare arbetar efter. Du ansvarar för att verksamheten har de förutsättningar de behöver för att göra sitt arbete med kvalitet. Du ansvarar för att se till att lagar och avtal följs. Du leder kvalitets- och utvecklingsarbetet i din verksamhet, med mål att bli den bästa hemtjänstverksamheten i de kommuner vi verkar.

    Vårdstyrkans idé är att vara det naturliga valet i hela vårdkedjan, från första insatsen i hemmet till äldreboende. Vårt arbete genomsyras av viljan att göra skillnad i äldreomsorg utifrån vår värdegrund. Vår värdegrund följer den nationella värdegrunden för äldreomsorg och vi arbetar utifrån värdeorden respekt, delaktighet, insyn och utveckling. Vi bedriver hemtjänst enligt LOV i Täby och Sollentuna kommun. Vi driver även två äldreboenden och vi har en egen restaurang varifrån vi levererar mat till våra äldreboenden samt matlådor i hemtjänsten. Vi vill göra en satsning för att expandera i både antal kunder men också att LOV:a oss i grannkommunerna. Är du nyfiken på att vara med oss på den här resan, väntar dig ett trevligt arbete. Vi är ett litet företag med korta beslutsvägar. Vår vd är även företagets grundare och ensam ägare. Du kommer ingå i vår ledningsgrupp för verksamheterna, tillsammans med de andra verksamhetscheferna.

    Välkommen med din ansökan (personligt brev och CV)  till info@vardstyrkan.se  senast den 4/10-2017.

    För mer information, kontakta Madeleine Eriksson, vård- och omsorgschef, på tfn: 08-732 24 82 eller e-post: madeleine.eriksson@vardstyrkan.se

   • Välkommen till Team Vårdstyrkan!

    Vi har i dagsläget tre verksamheter som söker nya kollegor! Vår fjärde verksamhet, hemtjänst i Sollentuna, är i en uppstartsfas.

    Här nedan följer en kort presentation av våra verksamheter, vilka jobb som är lediga på respektive verksamhet samt vem som är kontaktperson.

     

    Allégårdens vård- och omsorgsboende i Täby

    Vi söker undersköterskor eller vårdbiträden för fast anställning samt sommarvikarier. Det är ett plus om du har erfarenhet från arbete i äldreomsorg.

    Vi söker sjuksköterskor för timanställning och sommarvikarier. Du ska ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska, gärna inom äldreomsorg.

    Svenska i tal och skrift är ett krav.

    Kontaktperson är Annika Gunnestad, tel 08-473 55 98.

     

    Allégårdens hemtjänst, Täby

    Vi söker undersköterskor eller vårdbiträden för fast anställning samt sommarvikarier. Du ska gärna ha erfarenhet från äldreboende eller hemtjänst. Du ska ha körkort.

    Svenska i tal och skrift är ett krav.

    Kontaktperson är Carina Åkerberg, tel 08-732 24 84.

     

    Bergkälla äldreboende, Sollentuna

    Vi söker undersköterskor för fast anställning, timvikarier och sommarvikarier. Det är ett plus om du har erfarenhet från arbete i äldreomsorg.

    Kontaktperson är: Linda Pirzadeh: 070 0033 728

    Vi söker sjuksköterskor för timanställning och sommarvikarier. Du ska ha minst två års erfarenhet som sjuksköterska, gärna inom äldreomsorg.

    Svenska i tal och skrift är ett krav.

    Kontaktperson är Tomas Bergius, tel 08-527 774 61.

     

    Vårdstyrkans hemtjänst, Sollentuna

    Vi söker undersköterskor eller vårdbiträden för fast anställning. Du ska gärna ha erfarenhet från äldreboende eller hemtjänst. Du ska ha körkort.

    Svenska i tal och skrift är ett krav.

    Kontaktperson är Carina Åkerberg, tel 08-732 24 84.

   • Allégården söker sjuksköterskor

    Vårdstyrkan är ett litet privatägt företag som driver hemtjänst, äldreboende, dagverksamhet och restaurang. Vi är verksamma i Täby, Vallentuna och Sollentuna.

    Nu söker vi sjuksköterskor som vill vara med och forma framtidens äldreboenden! Hur skulle du vilja att din arbetsvecka såg ut?

    Just nu håller vi på och omorganiserar företaget för att kunna ligga i framkant var gäller nya, kreativa lösningar för att nå våra mål. Därför behöver vi dig! Vi söker sjuksköterskor till Allégården, vårt boende i Täby. Här kan du vara med och påverka såväl dina arbetstider som din tjänstgöringsgrad.

    Den vård och omsorg som vi erbjuder bygger på de behov och önskemål som våra vårdtagare har. Vi arbetar efter våra fyra hörnstenar: respekt, delaktighet, insyn och utveckling. Vi brinner för vårt arbete och för att ge våra äldre den bästa omsorgen. Vår vision är att Vårdstyrkan ska vara det naturliga valet i hela vårdkedjan, från första hemtjänstinsats till sista tiden i livet.

    Sjuksköterskan hos oss har omvårdnadsansvar och är idag arbetsledare med utökat ansvar/befogenhet för omvårdnadspersonalen. Sjuksköterskan ingår i ett team med sjuksköterskekollegor, rehab och verksamhetschef samt ingår i Allégårdens ledningsgrupp.

    Vi önskar att du som söker ska ha minst två års erfarenhet av arbets som sjuksköterska, gärna från geriatrisk avdelning eller äldreboende. Utbildning inom demens, vård av äldre mm är meriterande. Vi kan även erbjuda vidareutbildning på arbetstid för den som är intresserad.

    Du bör ha datavana, vi dokumenterar digitalt. Du som söker ska behärska svenska flytande i tal och skrift. Svensk legitimation för sjuksköterska är ett krav. Du är trygg i din sjuksköterskeroll, är flexibel och bra på att prioritera i stressade situationer. Hos oss finner du en arbetsplats med god stämning, struktur, ordning och reda!

    Vii har individuell lönesättning och utvecklingsmöjlighet, friskvårdstimme, träning på gym samt massage på arbetsplatsen.

    Vi har kollektivavtal.

    För mer information, kontakta:

    Annika Gunnestad, verksamhetschef: annika.gunnestad@vardstyrkan.se, 08-473 55 98

   Jobba på Allégården?

   pablo_VillalobosJag heter Pablo Villalobos och är bemanningscoordinator på Allégården. Är du intresserad av att arbeta just här, skriv en kortfattat text med lite information om dig själv, dina intressen, utbildning och erfarenhet, vad för typ av arbete du är intresserad av och varför du skulle passa i Vårdstyrkan och skicka mig, pablo.villalobos.ag@vardstyrkan.se.

  Om Vårdstyrkan

  • Utveckling

   Våra medarbetare erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling.

  • Jobba hos oss

   Som arbetsgivare står vi för långsiktigt förtroende och lojalitet.

  • Miljöprofil

   Vi har ett miljöombud på arbetsplatsen som aktivt engagerar sig i miljöfrågor.

  • Kontakt

   Du är alltid välkommen att kontakta oss.

  Kontakta oss

  Tveka inte att kontakta oss med dina funderingar. Vi finns till för dig!

  Kontakta oss