• Sollentuna

   Vårdstyrkans hemtjänst i Sollentuna är till för dig som bor i Viby, Norrviken, Rotebro, Sjöberg, Edsberg eller Häggvik och som kan och vill bo kvar hemma med lite hjälp. Vi erbjuder lika bra service i ditt hem som på våra äldreboenden Allégården och Bergkälla som vi driver i Täby och Sollentuna.

   Vårdstyrkan erbjuder våra kunder allt från rena serviceinsatser som städning och handling till omvårdnadsinsatser. Våra insatser kräver biståndsbeslut från kommunen och vi hjälper dig gärna med den kontakten.

   Det viktigaste för oss är att du ska kunna leva och vara på det sätt som du brukar i största möjliga utsträckning. Vi anpassar våra insatser efter dina personliga behov och önskemål. Vårt team består av 10 kompetenta medarbetare som hjälper dig på ditt sätt. Utöver svenska talas även engelska, spanska, franska och, arabiska.

   Som kund i vår hemtjänst är du även välkommen att beställa goda matlådor med hemleverans från Allégårdens restaurang, tillagade av vår prisbelönte kock.

   Mer om Vårdstyrkans hemtjänst i Sollentuna

   Vill du veta mer?

   Madeleine-ErikssonJag heter Madeleine Eriksson och är Verksamhetschef på Vårdstyrkans hemtjänst. Kontakta gärna mig om du har några frågor frågor! Jag nås lättast under kontorstid på tel: 08-732 24 80  eller e-post: madeleine.eriksson@vardstyrkan.se. Du kan även kontakta enhetschef Carina Åkerberg. Hon nås på tel: 08-732 24 84 och e-post: carina.akerberg@vardstyrkan.se

  Vår hemtjänst

  • Täby

   I Täby har vi både dagverksamhet, hemtjänst och boendet Allégården.

  Kontakta oss

  Tveka inte att kontakta oss med dina funderingar. Vi finns till för dig!

  Kontakta oss