• Sollentuna

   Vårdstyrkans hemtjänst i Sollentuna är till för dig som bor i vissa delar av Sollentuna och vill fortsätta bo hemma med lite hjälp.

   Vårdstyrkan finns i Rotebro, Norrviken och Viby och har våra två kontor centralt belägna i Rotebro och Norrviken.

   Vi erbjuder våra kunder allt från rena serviceinsatser, som städning och handling, till omvårdnad, så du känner trygghet och kan bo kvar i ditt hem så länge som möjligt. Våra insatser förutsätter biståndsbeslut från kommunen och vi hjälper dig gärna med den kontakten. Det viktigaste för oss är att du ska kunna leva och vara på det sätt som du brukar i största möjliga utsträckning.

   Våra engagerade medarbetare består av ett team med hög andel undersköterskor och vårdbiträden som anpassar de olika tjänsterna efter dina personliga behov och önskemål. För att du ska få en kontinuerlig omsorg, med färre personalbyten, erbjuder vi alla våra kunder en kontaktperson.

   För Vårdstyrkan är miljön viktig! På grund av att vi har två kontor får vi nära till våra kunder och kan därmed cykla med vanlig cykel och elcykel i stor utsträckning, därmed drar vi ner på bilkörandet och avgaserna!

   Du som är kund hos oss kan beställa matlådor från Restaurang Trekanten, varifrån vi dagligen levererar matlådor hem till dig!

   Mer om Vårdstyrkans hemtjänst i Sollentuna

   Vill du veta mer?

   Elisabet Fekete är enhetschef på Vårdstyrkans hemtjänst i Sollentuna. Hon svarar gärna på dina frågor! Hon nås lättast under kontorstid på tel: 08-732 24 84 eller e-post: elisabet.fekete@vardstyrkan.se.

  Vår hemtjänst

  • Täby

   I Täby har vi både dagverksamhet, hemtjänst och boendet Allégården.

  • Sollentuna

   I Sollentuna har vi både hemtjänst och boendet Bergkälla.

  Kontakta oss

  Tveka inte att kontakta oss med dina funderingar. Vi finns till för dig!

  Kontakta oss