• Täby

   vardstryckan_hur_gar_det_till

   Vårdstyrkans hemtjänst i Täby är till för dig som kan och vill bo kvar hemma med lite hjälp. Vi erbjuder lika bra service i ditt hem som på våra äldreboenden Allégården och Bergkälla som vi driver i Täby och Sollentuna.

   Vårdstyrkan erbjuder våra drygt 80 kunder allt från rena serviceinsatser som städning och handling till omvårdnad. Våra insatser kräver biståndsbeslut från kommunen och vi hjälper dig gärna med den kontakten.

   Det viktigaste för oss är att du ska kunna leva och vara på det sätt som du brukar i största möjliga utsträckning. Vi anpassar våra insatser efter dina personliga behov och önskemål. Vårt team består av 26 kompetenta medarbetare som hjälper dig på ditt sätt. Utöver svenska talas även spanska, franska, ryska, arabiska, turkiska, tigreanska, filippinska och indonesiska.

   Som kund i vår hemtjänst är du även välkommen att beställa goda matlådor med hemleverans från Allégårdens restaurang, tillagade av vår prisbelönte kock.

   Mer om Allégårdens hemtjänst i Täby

   Vill du veta mer?

   Sofia SjödahlJag heter Sofia Sjödahl och är Verksamhetschef på Vårdstyrkans hemtjänst. Kontakta gärna mig om du har några frågor frågor! Jag nås lättast under kontorstid på tel: 08-732 24 87  eller e-post: sofia.sjodahl@vardstyrkan.se.

  Vår hemtjänst

  • Täby

   I Täby har vi både dagverksamhet, hemtjänst och boendet Allégården.

  Kontakta oss

  Tveka inte att kontakta oss med dina funderingar. Vi finns till för dig!

  Kontakta oss