• Täby

   Vårdstyrkans hemtjänst i Täby är till för dig som kan och vill bo kvar hemma med lite hjälp.

   Vi erbjuder våra drygt 60 kunder allt från rena serviceinsatser som städning och handling till omvårdnad, så du känner trygghet och kan bo kvar i ditt hem så länge som möjligt. Våra insatser kräver biståndsbeslut från kommunen och vi hjälper dig gärna med den kontakten. Det viktigaste för oss är att du ska kunna leva och vara på det sätt som du brukar i största möjliga utsträckning.

   Våra engagerade medarbetare består av ett team på 15 utbildade undersköterskor och vårdbiträden som anpassar de olika tjänsterna efter dina personliga behov och önskemål. För att du ska få en kontinuerlig omsorg, med färre personalbyten, erbjuder vi alla våra kunder en kontaktperson.

   Vi satsar på matglädje! Vårdstyrkans kök vann silver i tävlingen Arlas Guldko i klassen Bästa seniormatglädje 2017, med tävlingsbidrag från hela Sverige. Som kund hos oss kan du, efter biståndsbeslut, beställa god mat från köket med leverans direkt hem till dörren. Maten är god, varierad, näringsberäknad av vår dietist och speciellt anpassad efter äldres behov.

   Mer om Vårdstyrkans hemtjänst i Täby

   Vill du veta mer?

   Sofia SjödahlJag heter Sofia Sjödahl och är Verksamhetschef på Vårdstyrkans hemtjänst. Kontakta gärna mig om du har några frågor frågor! Jag nås lättast under kontorstid på tel: 08-732 24 87  eller e-post: sofia.sjodahl@vardstyrkan.se.

  Vår hemtjänst

  • Täby

   I Täby har vi både dagverksamhet, hemtjänst och boendet Allégården.

  Kontakta oss

  Tveka inte att kontakta oss med dina funderingar. Vi finns till för dig!

  Kontakta oss