• Träffen

   Du som bor i Täby är hjärtligt välkommen att delta i vår dagverksamhet på Allégården. Den är till för att du som gäst ska ges möjlighet att få en inspirerande dag genom social samvaro och olika aktiviteter.

   I Träffens lokal på Allégården äter vi gott och har trevligt tillsammans, men viktigast av allt är ändå den sociala gemenskapen, att få komma ut varje dag och att inte behöva vara ensam.

   Varje dag arrangeras olika aktiviteter, däribland gymnastik, bingo, tidningsläsning, frågesport och promenader. Vi får också regelbundet besök av musiker som kommer och spelar för oss. Vid högtider som midsommar, Jul eller påsk ordnar vi olika tillställningar.

   Vi äter lunch och dricker eftermiddagskaffe tillsammans. Kommer du tidigt kan du självklart även äta frukost här. All vår goda och näringsrika mat tillagas av kockar i vår egen restaurang.

   Vi anordnar även utflykter till olika resmål som vi gemensamt beslutar om. Det kan vara allt från att gå på museum till att göra kafébesök i Vaxholm.

   Vill du veta mer?

   Annika Gunnestad är Verksamhetschef för Allégården och Dagverksamheten Träffen. Kontakta gärna henne så svarar hon på dina frågor! Du når henne lättast under kontorstid på tel: 08-473 55 98  eller e-post: annika.gunnestad@vardstyrkan.se.

  Vår dagverksamhet

  • Träffen

   Inspirerande dagar genom social samvaro och aktiviteter, både inom- och utomhus.

  Kontakta oss

  Tveka inte att kontakta oss med dina funderingar. Vi finns till för dig!

  Dagverksamheten Träffen
  Näsby Allé 54
  183 55 Täby
  Karta

  Kontakta oss