Allégården

Allégården, vårt äldreboende i Näsby Park i Täby driver vi i egen regi och hit är du välkommen att flytta var du än bor i Sverige.

Allégården ligger vackert beläget nära naturen och omgivet av en stor trädgård med en generös solaltan. Varje dag anordnar vi aktiviteter som både Allégårdens 63 boende, dagverksamhetens gäster och hemtjänstens kunder är välkomna att delta i.

Goda och välkomponerade måltider tillagas av vår egen kock och serveras i restaurangen eller hemma hos dig. Menyn är varierad för att passa alla smaker och önskemål tas gärna emot.

På Allégården finns omvårdnadspersonal, varav 90% är utbildade undersköterskor, och sjuksköterskor på plats dygnet runt. Vi är sammanlagt 75 personer som arbetar här. Språk som talas, utöver svenska är engelska, spanska, arabiska, finska och bulgariska. På Allégården finns en enhetschef, som är sjuksköterska och en verksamhetschef, som är sjuksköterska med specialistkompetens inom geriatrik och demens. Även läkare finns på plats två dagar i veckan.

Till ditt förfogande har vi även sjukgymnast, arbetsterapeut, fotvård och frisör.

 

 • Monica Andersson

  Vill du veta mer?

  Jag heter Monica Andersson och är Verksamhetschef på Allégårdens äldreboende och Dagverksamheten.

  Kontakta gärna mig så svarar jag på dina frågor!

  Du når mig lättast under kontorstid på tel: 08-473 55 95

  eller e-post: monica.andersson@vardstyrkan.se