vardstryckan_hur_gar_det_till

Hemtjänst i Sollentuna och Täby och Camillas hemtjänst i Täby

Vår hemtjänst är till för dig som bor i Sollentuna eller Täby kommun och som vill och kan bo kvar hemma med lite hjälp. Från och med den 4/12 är även Camillas hemtjänst i Täby en del av Vårdstyrkan. Vi erbjuder lika bra service i ditt hem som på våra äldreboenden Allégården och Bergkälla som vi driver i Täby och Sollentuna.

Vårdstyrkan erbjuder våra drygt 75 kunder allt från rena serviceinsatser som städning och handling till omvårdnad. Våra insatser kräver biståndsbeslut från kommunen och vi hjälper dig gärna med den kontakten.

Det viktigaste för oss är att du ska kunna leva och vara på det sätt som du brukar i största möjliga utsträckning. Vi anpassar våra insatser efter dina personliga behov och önskemål. Vårt team består av 26 kompetenta medarbetare som hjälper dig på ditt sätt. Utöver svenska talas även spanska, franska, ryska, arabiska, turkiska, polska, tigreanska, filippinska och indonesiska.

Det viktigaste för oss är att du ska kunna leva och vara på det sätt som du brukar i största möjliga utsträckning.

Som kund i vår hemtjänst är du även välkommen att beställa goda matlådor med hemleverans från Allégårdens restaurang, tillagade av vår prisbelönte kock.

 

Våra tjänster

Hemtjänst – finns för dig som kan och vill bo kvar hemma med stöd och hjälp. Vi hjälper till med både serviceinsatser, som ledsagning och handling, och personlig omvårdnad.

Tilläggstjänster – kan vi erbjuda alla som är intresserade. Till ett fast pris hjälper vi till med hushållsnära tjänster och vi kan även förmedla kontakt till allt från massör till personlig tränare.

Dagverksamhet – är till för dig som bor kvar hemma men som vill komma iväg någon eller några gång per vecka för att träffa andra och få en social samvaro och vara med i olika aktiviteter.

Vår hemtjänst

  • Sollentuna

    I Sollentuna har vi både hemtjänst och boendet Bergkälla.

  • Täby

    I Täby har vi både dagverksamhet, hemtjänst och boendet Allégården.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss med dina funderingar. Vi finns till för dig!

Kontakta oss