vardstryckan_hur_gar_det_till

Vårdstyrkans och Camillas hemtjänst i Täby

Vår hemtjänst är till för dig som bor i Täby kommun och som vill och kan bo kvar hemma med lite hjälp. Från och med den 4/12-17 är även Camillas hemtjänst i Täby en del av Vårdstyrkan. Vi erbjuder lika bra service i ditt hem som på våra äldreboenden Allégården och Bergkälla som vi driver i Täby och Sollentuna.

Vi erbjuder våra kunder allt från rena serviceinsatser som städning och handling till omvårdnad. Våra insatser kräver biståndsbeslut från kommunen och vi hjälper dig gärna med den kontakten.

Det viktigaste för oss är att du ska kunna leva och vara på det sätt som du brukar i största möjliga utsträckning. Vi anpassar våra insatser efter dina personliga behov och önskemål.

Det viktigaste för oss är att du ska kunna leva och vara på det sätt som du brukar i största möjliga utsträckning.

Som kund i vår hemtjänst är du även välkommen att beställa goda matlådor med hemleverans från Allégårdens restaurang, tillagade av vår prisbelönte kock.

 

Våra tjänster

Hemtjänst – finns för dig som kan och vill bo kvar hemma med stöd och hjälp. Vi hjälper till med både serviceinsatser, som ledsagning och handling, och personlig omvårdnad.

Tilläggstjänster – kan vi erbjuda alla som är intresserade. Till ett fast pris hjälper vi till med hushållsnära tjänster och vi kan även förmedla kontakt till allt från massör till personlig tränare.

Vår hemtjänst

  • Täby

    I Täby har vi både dagverksamhet, hemtjänst och boendet Allégården.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss med dina funderingar. Vi finns till för dig!

Kontakta oss