Våra äldreboenden i Täby och Sollentuna

Vårdstyrkan driver Allégården i egen regi, ett äldreboende i natursköna Näsby Park i Täby, dit du är välkommen oavsett varifrån du kommer i Sverige. Vi driver även Bergkälla, en entreprenad i Sollentuna med närhet till vacker natur och till Norrviken. Hit kan du flytta om du bor i Sollentuna.

Här finner du vila och ro för själen i en hemtrevlig miljö, men även givande social samvaro. Dagarna fyller vi med välsmakande måltider och utvecklande aktiviteter. Du kan delta i sång, rörelse eller målning, lyssna på musik eller högläsning – det finns alltid något som passar just dig.

Hos Vårdstyrkan är du i trygga händer. Du kan lämna över ansvaret för ditt eget välbefinnande till oss och alltid känna dig säker på att få ett respektfullt bemötande och god service.

 

Våra boendeformer

Vårdboende –  finns på både Allégården och Bergkälla och  är till för dig som behöver hjälp och tillsyn under hela dygnet på grund av fysiska eller psykiska funktionsnedsättningar. På Allégården har vi även en enhet för multisjuka.

Gruppboende – finns också på både Allégården och Bergkälla och är till för dig som behöver hjälp och tillsyn under hela dygnet och som dessutom har någon typ av minnesproblematik eller en demensdiagnos. Personalen på våra gruppboenden är specialutbildade inom demensområdet och har hög kompetens. Utbildningarna leds av Jennie Fogelquist, diplomerade Silviasyster, med spetskunskaper inom demensvård. Ett av Allégårdens gruppboenden är en liten enhet med extra hög personaltäthet som riktar sig mot personer med demens och beteendeproblematik.

Våra äldreboenden

  • Allégården

    Allégården är ett äldreboende i natursköna Näsby Park i Täby.

  • Bergkälla

    Bergkälla ligger i Sollentuna med närhet till vacker natur och till Norrviken.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss med dina funderingar. Vi finns till för dig!

Allégården
Näsby Allé 54
183 55 Täby
Karta

Sjuksköterska (dygnet runt):
08-473 56 80

Bergkälla
Bergkällavägen 82
192 79 Sollentuna
Karta

Sjuksköterska (dygnet runt):
08-527 77 462

Kontakta oss