Glad Påsk önskar Bergkälla

Här på Bergkälla försöker vi att hålla igång så gott det går med aktiviteter och pyssel. Vi går på promenader och har gymnastik med stora avstånd mellan deltagarna.

Pandemin är i allas medvetande men humöret är för det mesta bra bland våra boende och medarbetare. Mmen visst finns det även stunder av oro och många frågor dyker upp. Våra duktiga medarbetare kommer till arbetet varje dag och ser till att våra äldre mår bra.

Nu stundar påsken och vi har fått ändra lite i planeringen med anledning av Coronapandemin. Vi äter exempelvis Påsklunch och -middag i mindre sällskap än vanligt. Köket bjuder på traditionell Påskbuffé och det bjuds på vin. Varje boende har dessutom fått var sitt Påskägg!

Jag vill passa på att önska en Glad Påsk, var ni nu än befinner er. De flesta med all säkerhet i sina hem, med tanke på myndigheternas uppmaningar. Om ni vill ringa till boendet går det bra, men tänk på att vi kan ha längre svarstider än normalt. Vi hoppas på förståelse för detta. Vill också tacka för alla uppmuntrande telefonsamtal och mejl från er närstående.

 

Glad Påsk!

Tomas Bergius