• Bergkällas miljöer

   Bergkällas äldreboende ligger i Rotsunda, ett lugnt område i norra Sollentuna, nära skog, gårdar och det vackra promenadområdet vid Norrvikens sjö.

   Bergkällas äldreboende ligger i Rotsunda, ett lugnt område i norra Sollentuna, nära skog, gårdar och det vackra promenadområdet vid Norrvikens sjö.

   Miljöerna runt Bergkälla har en lantlig prägel. Närmsta granne är idrottsplatsen Skinnaråsen och i omgivningarna finns hästgårdar och bondgårdar. Friluftsområdet vid Norrvikens sjö används flitigt av de kringboende för allt från promenader och bad till skridskoåkning på vintrarna.

   Tvåvåningshuset Bergkälla formar en fyrkant runt en mysig innergård som blommar från tidig vår till sen höst. De ljusa och luftiga gemensamma utrymmena är smakfullt inredda och vetter mot innergården. På plan två finns balkonger och på plan ett en stor altan som  gör att du enkelt kan ta dig ut till sittplatser för en nypa frisk luft eller en avkopplande stund i solen.

   Om Bergkälla

   Vill du veta mer?

   TomasJag heter Tomas Bergius och är verksamhetschef på Bergkälla. Kontakta gärna mig så svarar jag på dina frågor! Du når mig lättast under kontorstid på tel: 08-527 77 461 eller e-post: tomas.bergius@vardstyrkan.se.

  Våra äldreboenden

  • Bergkälla

   Bergkälla ligger i Sollentuna med närhet till vacker natur och till Norrviken.

  • Rådan

   Rådan är ett äldreboende i Sollentuna med härliga promenadstråk runt knuten.

  Kontakta oss

  Tveka inte att kontakta oss med dina funderingar. Vi finns till för dig!

  Bergkälla
  Bergkällavägen 82
  192 79 Sollentuna
  Karta

  Telefon:
  08-527 77 450

  Rådan
  Rådanvägen 27
  191 38 Sollentuna
  Karta

  Telefon:
  08-473 56 88

  Kontakta oss