• Catering och matlådor

   Du är alltid välkommen att vända dig till oss för beställning av matlådor eller av catering till olika fester och evenemang.

   Vårdstyrkan tillhandahåller egen lagad mat till både lunch och middag, alla dagar i veckan till våra befintliga kunder, men även till andra äldreboenden, hemtjänster, privatpersoner och företag.

   Vi satsar på matglädje! Som ett bevis på det vann vi silver i tävlingen Arlas Guldko i klassen Bästa seniormatglädje med tävlingsbidrag från hela Sverige.

   ”Att äta här, det är som att gå på restaurang”, säger stjärnkocken Christian Hellberg i motiveringen. Se mer om hur vi jobbar med matglädje och varför vi blev finalist i tävlingen.

   I vårt stora kök har vi resurser och utrustning att göra många matlådor som sedan snabbt kan levereras ut till våra kunder. Precis som måltiderna i restaurangen är våra matlådor tillagade av högkvalitativa råvaror efter en varierad meny.

   Vår catering till vardag och fest är även tillgänglig för dig som inte är kund hos oss. Vi skräddarsyr menyn efter dina önskemål och tar gärna fram förslag på bufféer, mingelmat, middagar och mycket mer. Kontakta oss för mer information.

   Vill du veta mer?

   Jan_HedbergJag heter Jan Hedberg och är Kökschef. Kontakta gärna mig så svarar jag på dina frågor! Du når mig lättast under kontorstid på tel: 08-473 55 90 eller e-post: jan.hedberg@vardstyrkan.se.

  Catering och restaurang

  • Catering och matlådor

   Du är alltid välkommen att vända dig till oss för beställning av matlådor eller av catering.

  Kontakta oss

  Tveka inte att kontakta oss med dina funderingar. Vi finns till för dig!

  Allégårdens kök
  Näsby Allé 54
  183 55 Täby
  Karta

  Tel: 08-473 55 90

  Kontakta oss