• Gruppboende

   Gruppboende är till för dig som behöver hjälp och tillsyn under hela dygnet och som har någon typ av minnesproblematik eller en demensdiagnos.

   Allégården och Bergkälla finns flera olika gruppboenden. Det är små enheter med hemtrevlig atmosfär. På varje enhet finns tillgång till omvårdnadspersonal och sjuksköterska dygnet runt. Även du som bor på något av våra gruppboenden kan ta del av allt vi har att erbjuda i form av utomhusvistelser, välsmakande måltider, aktiviteter, tillställningar och underhållning.

   Spetskompetens
   Personalen på våra gruppboenden är specialutbildade inom demensområdet och har hög kompetens. Utbildningarna leds av Vårdstyrkans egen diplomerade Silviasyster, Jennie Fogelquist, med spetskunskaper inom demensvård.

   Beteendeproblematik
   Ett av Allégårdens gruppboenden är en liten enhet med extra hög personaltäthet som riktar sig mot personer med demens och beteendeproblematik. Här är vardagen fridfull och stilla för att passa de personer som annars har svårt att hitta sitt inre lugn.

   Vill du veta mer?

   Madeleine-ErikssonJag heter  Madeleine Eriksson och är Verksamhetschef på Bergkälla. Kontakta gärna mig så svarar jag på dina frågor! Du når mig lättast under kontorstid på tel: 08-527 77 461 eller e-post: madeleine.eriksson@vardstyrkan.se

    

   Monica_AnderssonJag heter Monica Andersson och är Verksamhetschef på Allégårdens äldreboende och Dagverksamheten. Kontakta gärna mig så svarar jag på dina frågor! Du når mig lättast under kontorstid på tel: 08-473 55 95 eller e-post: monica.andersson@vardstyrkan.se

    

  Vård och boendeformer

  • Vårdboende

   För dig som med fysiska eller psykiska funktionsnedsättningar.

  • Gruppboende

   För dig som behöver hjälp och har någon typ av minnesproblematik eller en demensdiagnos.

  Kontakta oss

  Tveka inte att kontakta oss med dina funderingar. Vi finns till för dig!

  Kontakta oss