• Hur går det till?

   För alla våra vård- och boendeformer krävs ett biståndsbeslut. För att få en plats på något av våra äldreboenden, kontakta oss gärna så ska vi leda dig vidare i kontakten med kommunen.

   Bergkälla och Rådan är entreprenader
   För att kunna flytta in på Bergkälla eller Rådan måste du bo i Sollentuna och ha ett biståndsbeslut från Sollentuna kommun. Du betalar direkt till Sollentuna, och inte via Vårdstyrkan.

   Du kan när du vill boka in ett besök och komma och titta hur det ser ut på Bergkälla eller Rådan. Det får du gärna göra redan innan du har något biståndsbeslut. Hör gärna av dig till oss eller beskriv dina önskemål i vårt kontaktformulär, så tar vi kontakt med dig.

   Vill du veta mer?

   Annika Gunnestad är vård- och omsorgschef och kontaktperson för Rådan. Kontakta gärna henne så svarar hon på dina frågor! Du når henne lättast under kontorstid på tel: 08-473 55 98  eller e-post: annika.gunnestad@vardstyrkan.se.

   TomasJag heter Tomas Bergius och är verksamhetschef på Bergkälla. Kontakta gärna mig så svarar jag på dina frågor! Du når mig lättast under kontorstid på tel: 08-527 77 461 eller e-post: tomas.bergius@vardstyrkan.se.

  Våra äldreboenden

  • Bergkälla

   Bergkälla ligger i Sollentuna med närhet till vacker natur och till Norrviken.

  • Rådan

   Rådan är ett äldreboende i Sollentuna med härliga promenadstråk runt knuten.

  Kontakta oss

  Tveka inte att kontakta oss med dina funderingar. Vi finns till för dig!

  Bergkälla
  Bergkällavägen 82
  192 79 Sollentuna
  Karta

  Telefon:
  08-527 77 450

  Rådan
  Rådanvägen 27
  191 38 Sollentuna
  Karta

  Telefon:
  08-473 56 88

  Kontakta oss