• Jobba hos oss

   Som arbetsgivare står vi för långsiktigt förtroende och lojalitet. Respekt är ett utav våra ledord och ska finnas i alla möten mellan människor, både medarbetare emellan och gentemot vårdtagare, närstående och övriga.

   Alla medarbetare erbjuds kompetensutveckling i form av studieresor och olika utbildningar, så att ny kompetens och forskning kommer alla till dels. Kunskapsöverföring ger trygghet. Om en medarbetare vill vidareutvecklas och göra karriär inom företaget erbjuder vi rätt utbildning. På så sätt bevaras även kontinuiteten och tryggheten i vardagen för våra vårdtagare.

   Med känslan av ett litet, flexibelt och lyhört företag vill vi vara det självklara valet både för våra vårdtagare och medarbetare och vi ser därför till att ge plats åt våra medarbetare att ta egna initiativ och påverka verksamheten.

   Är du intresserad av att bli en del av vår gemenskap? Svara på någon av våra annonser nedan eller skriv en kortfattat text med lite information om dig själv, dina intressen, vad du har för utbildning och erfarenhet, vad för typ av arbete du är intresserad av och varför du skulle passa i Vårdstyrkan i vårt kontaktformulär. Självklart är kollektivavtal tecknat med Vårdföretagarna.

   Lediga jobb

   • Vårdstyrkan hemtjänst i Sollentuna och Täby söker sommarvikarier

    Du har en genuin servicekänsla, hög empatisk förmåga och ett stort intresse av att hjälpa äldre till en trygg och meningsfull tillvaro. Du sprider arbetsglädje och humor och löser de utmaningar som uppstår på vägen. Du har ett stödjande förhållningssätt till dina arbetskamrater. Din lojalitet är absolut, ditt bemötande till kunder och kollegor är av bästa märke.

    Om du känner att du passar in på ovanstående så är du varmt välkommen med din ansökan. Förutom genuin servicekänsla har du körkort samt goda kunskaper i svenska språket. Välkommen med din skriftliga ansökan senast den 30 april 2021.

     

    Jan Blomkvist, Verksamhetschef

    jan.blomkvist@vardstyrkan.com

    tfn: 08-732 24 87

   • Vårdstyrkan hemtjänst i Sollentuna och Täby söker vikarier

    Vill du vara med och skapa framtidens hemtjänst? Är du den som kan och vill marknadsföra Hemtjänsten som det viktigaste framtida yrket? Kan du tänka dig att jobba i en verksamhet där medarbetarna coachas genom uppmuntran och motivation? Skulle du vara stolt över att arbeta i ett företag där kundnöjdheten uppgår till 93%?

    AB Vårdstyrkan har sitt huvudkontor i Täby där vi bedriver hemtjänst samt dagverksamhet för äldre personer med demenssjukdom och/eller somatiska besvär. Vi bedriver även hemtjänst i Sollentuna där vi också har två äldreboenden. Hemtjänsten är organiserad i var sin enhet i Täby respektive Sollentuna, vilka är bemannade med enhetschef, samordnare samt undersköterskor och vårdbiträden. Totalt är vi ett 90-tal medarbetare inom hemtjänsten. Antalet kunder uppgår till ca 500 personer.

    Vi söker nu vikarier, ”timmisar”, till Hemtjänsten i både Sollentuna och Täby.

    Du är undersköterska eller vårdbiträde. Du har en genuin servicekänsla, hög empatisk förmåga och ett stort intresse av att hjälpa äldre till en trygg och meningsfull tillvaro. Du sprider glädje och humor och löser de utmaningar som uppstår längs vägen.

    Du bidrar till arbetsglädje och har ett stödjande förhållningssätt till dina arbetskamrater. Du är lojal till företaget och ditt bemötande till kunder och kollegor är av bästa märke.

    Dina arbetsuppgifter kommer att utgöras av insatser hos äldre personer, exempelvis omvårdnad, städning, ledsagning, tillsyn mm.

    Förutom relevant utbildning har du körkort samt goda kunskaper i svenska språket. Har du ytterligare språkkunskaper är det meriterande.

    Om du känner att du passar in på ovanstående är du varmt välkommen att skicka din skriftliga ansökan till:

    Jan Blomkvist, Verksamhetschef

    jan.blomkvist@vardstyrkan.com

    tfn: 08-732 24 87

  Om Vårdstyrkan

  • Utveckling

   Våra medarbetare erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling.

  • Jobba hos oss

   Som arbetsgivare står vi för långsiktigt förtroende och lojalitet.

  • Miljöprofil

   Vi har ett miljöombud på arbetsplatsen som aktivt engagerar sig i miljöfrågor.

  • Kontakt

   Du är alltid välkommen att kontakta oss.

  Kontakta oss

  Tveka inte att kontakta oss med dina funderingar. Vi finns till för dig!

  Huvudkontor
  Gribbylundsvägen 9
  187 62 Täby
  Karta

  Tel: 08-732 24 80

  Kontakta oss