• Jobba hos oss

   Som arbetsgivare står vi för långsiktigt förtroende och lojalitet. Respekt är ett utav våra ledord och ska finnas i alla möten mellan människor, både medarbetare emellan och gentemot vårdtagare, närstående och övriga.

   Alla medarbetare erbjuds kompetensutveckling i form av studieresor och olika utbildningar, så att ny kompetens och forskning kommer alla till dels. Kunskapsöverföring ger trygghet. Om en medarbetare vill vidareutvecklas och göra karriär inom företaget erbjuder vi rätt utbildning. På så sätt bevaras även kontinuiteten och tryggheten i vardagen för våra vårdtagare.

   Med känslan av ett litet, flexibelt och lyhört företag vill vi vara det självklara valet både för våra vårdtagare och medarbetare och vi ser därför till att ge plats åt våra medarbetare att ta egna initiativ och påverka verksamheten.

   Är du intresserad av att bli en del av vår gemenskap? Svara på någon av våra annonser nedan eller skriv en kortfattat text med lite information om dig själv, dina intressen, vad du har för utbildning och erfarenhet, vad för typ av arbete du är intresserad av och varför du skulle passa i Vårdstyrkan i vårt kontaktformulär. Självklart är kollektivavtal tecknat med Vårdföretagarna.

   Lediga jobb

   • Vårdstyrkan söker verksamhetschef till äldreboende

    AB Vårdstyrkan i Stockholm startade 2007 och är ett ägarlett vårdföretag med inriktning mot äldreomsorg. Idag driver Vårdstyrkan två särskilda boenden: Rådan och Bergkälla i Sollentuna, hemtjänst i Sollentuna och Täby samt två dagverksamheter: Linden och Träffen i Täby, där även huvudkontoret är beläget.

    Vi söker nu efter dig som vill vara en del i vårt företag och som ser utveckling som något positivt, spännande och nödvändigt. Som verksamhetschef i Vårdstyrkan brinner du för äldreomsorgen och har ett stort hjärta som rymmer både våra äldre och våra medarbetare och du vill vara med och bidra till våra äldres trygghet i vardagen.

    Som verksamhetschef ska du självständigt driva, leda och utveckla verksamheten. Du är målmedveten, kommunikativ och har förmåga att kombinera det operativa arbetet med ett strategiskt och ekonomiskt tänkande i ett omväxlande tempo.

    Du vilar i en bred kompetens inom Särskilt Boende för äldre (SäBo), ledarskap, är sjuksköterska, har minst tre års erfarenhet som verksamhetschef inom äldreomsorgen och har gått Socialstyrelsens ledarskapsutbildning för chefer inom äldreomsorgen.

    Du arbetar med att skapa och bibehålla goda relationer till vårdtagare, anhöriga/närstående och medarbetare. I din roll ingår att utveckla kontakter med kommuner och myndigheter. Du har ansvar för att beviljade insatser utförs mot vårdtagaren samt resultat-, budget- och personalansvar för din verksamhet.

    Du har också ansvar för det systematiska arbetsmiljöarbetet samt kontakt med fackliga organisationer. Du har ansvar för anmälningsskyldigheter enligt t.ex. Lex Sarah och SoL.

    I din roll ingår att utföra uppdraget enligt avtal med kommunen samt att regelbundet ansvara för översyn av rutiner och processer i kvalitetsledningssystemet och se till att arbetet utförs enligt dessa.

    Vi sätter stor vikt vid din erfarenhet och kunskap, hur du framgångsrikt och självständigt kan kvalitetssäkra, utveckla och leda verksamheten och relationer med relevanta myndigheter och följa upp enligt aktuella avtal och lagar.

    Du kommer att vara med och utveckla Vårdstyrkan som företag och hur vi arbetar med äldreomsorgen genom att du rapporterar till Vårdstyrkans vd, ingår i ledningsgruppen samt har budget- och resultatansvar för verksamheten.

    Skicka din ansökan till oss, märk kuvertet eller e-posten med ”Verksamhetschef SäBo”. Vi hanterar ansökningarna löpande.

    Sista ansökningsdag 2020-09-18. Tillträde enligt överenskommelse.

    Vårdstyrkan // Verksamhetschef

    Gribbylundsvägen 9

    187 62 TÄBY

    E-post: rekrytera@vardstyrkan.se

   • Rådan söker arbetsterapeut

    Vårdstyrkan är ett litet privatägt företag som driver hemtjänst, äldreboende och dagverksamhet. Vi är verksamma i Täby och Sollentuna. Som arbetsgivare står vi för långsiktigt förtroende och lojalitet. Respekt är ett av våra ledord och ska finnas i alla möten mellan människor, både medarbetare emellan och gentemot vårdtagare, närstående och övriga. Som ett litet, flexibelt och lyhört företag vill vi vara det självklara valet för både vårdtagare och medarbetare och vi er därför till att ge plats åt våra medarbetare att ta egna initiativ och påverka verksamheten.

    Rådan söker nu en arbetsterapeut tillsvidare på en 50% tjänstgöringsgrad med arbetstid måndag till fredag.

    Är du utbildad arbetsterapeut med positiv energi som trivs med att arbeta med äldre människor? Rådan är ett omvårdnadsboende med både omvårdnads- och demensenheter. Rådan har 52 lägenheter och ligger i Silverdal i Sollentuna. Målet med vårt arbete är att våra boende ska få ett så tryggt, självständigt och meningsfullt liv som möjligt efter sina förutsättningar och förmågor. Vi erbjuder våra boende god omvårdnad och den boende är alltid i centrum hos oss.

    Du är utbildad arbetsterapeut och du utför sedvanliga uppgifter för en arbetsterapeut utifrån den enskilde vårdtagarens behov. Som anställd i särskilt boende ingår du i ett team och samverkar med boende, medarbetare, sjuksköterska, fysioterapeut, närstående och chef. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad.

    Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta inom äldreomsorg.

    • Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre människor och har ett mycket gott bemötande, är noggrann, ansvarsfull, engagerad, mogen och trygg i dig själv.
    • Du har förmågan att stödja boende i att möjliggöra och utveckla sina resurser och förmågor.
    • Du har förmågan att stödja boende i att skapa ett så värdigt liv som möjligt och känna välbefinnande i sitt liv.
    • Du kan ha många bollar i luften, har tålamod och kan prioritera behov och situationer i omvårdnaden runt den boende.
    • Du har förmågan att skapa lugn och ro, trygghet och arbeta professionellt i nära relationer.
    • Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift då kommunikation är viktiga arbetsredskap i vår verksamhet.

    Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

    Senaste ansökningsdagen är den 31/8.

    Lön: Individuell lönesättning. Kollektivavtal.

    Anställningsformer: Tillsvidareanställning (6 månaders provanställning) eller timanställning.

    Tillträde: Enligt överenskommelse.

    Ansökningarna behandlas löpande.

    Vi ser gärna att du mejlar din ansökan till verksamhetschef Annika Gunnestad: annika.gunnestad@vardstyrkan.se / 08-473 55 98

    Välkommen med din ansökan!

  Om Vårdstyrkan

  • Utveckling

   Våra medarbetare erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling.

  • Jobba hos oss

   Som arbetsgivare står vi för långsiktigt förtroende och lojalitet.

  • Miljöprofil

   Vi har ett miljöombud på arbetsplatsen som aktivt engagerar sig i miljöfrågor.

  • Kontakt

   Du är alltid välkommen att kontakta oss.

  Kontakta oss

  Tveka inte att kontakta oss med dina funderingar. Vi finns till för dig!

  Huvudkontor
  Gribbylundsvägen 9
  187 62 Täby
  Karta

  Tel: 08-732 24 80

  Kontakta oss