• Jobba hos oss

   Som arbetsgivare står vi för långsiktigt förtroende och lojalitet. Respekt är ett utav våra ledord och ska finnas i alla möten mellan människor, både medarbetare emellan och gentemot vårdtagare, närstående och övriga.

   Alla medarbetare erbjuds kompetensutveckling i form av studieresor och olika utbildningar, så att ny kompetens och forskning kommer alla till dels. Kunskapsöverföring ger trygghet. Om en medarbetare vill vidareutvecklas och göra karriär inom företaget erbjuder vi rätt utbildning. På så sätt bevaras även kontinuiteten och tryggheten i vardagen för våra vårdtagare.

   Med känslan av ett litet, flexibelt och lyhört företag vill vi vara det självklara valet både för våra vårdtagare och medarbetare och vi ser därför till att ge plats åt våra medarbetare att ta egna initiativ och påverka verksamheten.

   Är du intresserad av att bli en del av vår gemenskap? Svara på någon av våra annonser nedan eller skriv en kortfattat text med lite information om dig själv, dina intressen, vad du har för utbildning och erfarenhet, vad för typ av arbete du är intresserad av och varför du skulle passa i Vårdstyrkan i vårt kontaktformulär. Självklart är kollektivavtal tecknat med Vårdföretagarna.

   Lediga jobb

   • Rådans äldreboende söker arbetsterapeut

    Vårdstyrkan är ett litet privatägt företag som bedriver hemtjänst, äldreboende och dagverksamhet. Vi är verksamma i Täby och Sollentuna. Som arbetsgivare står vi för långsiktigt förtroende och lojalitet. Respekt är ett av våra ledord och ska finnas i alla möten mellan människor, både medarbetare emellan och gentemot vårdtagare, närstående och övriga. Som ett litet, flexibelt och lyhört företag vill vi vara det självklara valet för våra vårdtagare och medarbetare och vi ser därför till att ge plats åt våra medarbetare att ta egna initiativ och påverka verksamheten.

    Rådan söker nu arbetsterapeut!

    Tillsvidaretjänst på 50%

    Är du utbildad arbetsterapeut med positiv energi som trivs med att arbeta med äldre människor? Då är du kanske rätt person för oss. Vårdstyrkan söker nu arbetsterapeut till Rådan, ett omvårdnadsboende med både omvårdnads- och demensenheter. Rådan har 52 lägenheter och ligger i Silverdal i Sollentuna.

    Målet med vårt arbete är att våra vårdtagare ska få ett tryggt, självständigt och meningsfullt liv utifrån deras förutsättningar och förmågor. Vi erbjuder våra vårdtagare en god omvårdnad och vårdtagaren är alltid i centrum för oss.

    Arbetsuppgifter

    Du är utbildad arbetsterapeut och du utför sedvanliga uppgifter för en arbetsterapeut utifrån den enskilde vårdtagarens behov. Som anställd på ett särskilt boende ingår du ett team och samverkar med vårdtagaren, medarbetare, sjuksköterska, sjukgymnast, anhöriga och chef i omvårdnaden runt vårdtagaren.

    Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad.

    Kvalifikationer

    Vi söker dig som är Leg. Arbetsterapeut, gärna med erfarenhet med att arbeta inom äldreomsorg.

    • Du har ett genuint intresse av att arbeta med äldre människor och har ett mycket gott bemötande, är noggrann, ansvarsfull, engagerad, mogen och trygg i dig själv.
    • Du har förmågan att stödja vårdtagaren i att möjliggöra och utveckla sina resurser och förmågor.
    • Du har förmågan att stödja vårdtagaren i att skapa en meningsfull vardag och känna välbefinnande i sitt liv.
    • Du har tålamod och kan prioritera behov och situationer i omvårdnaden runt vårdtagaren.
    • Du har förmågan att skapa lugn och ro, trygghet och arbeta professionellt i nära relationer.
    • Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift då kommunikation och dokumentation är viktiga arbetsredskap i vår verksamhet.

    Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

     

    Senaste ansökningsdag är den 2021-09-30

    Lön: individuell lönesättning. Kollektivavtal.

    Anställningsformer: Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning eller timanställning.

    Tillträde: enligt överenskommelse.

    Ansökningarna behandlas löpande.

     

    Vi ser gärna att du mejlar din ansökan

    Sonia Galupini Stolt, Verksamhetschef, 08-473 55 99

    sonia stolt@vardstyrkan.se

    Anna Nygårds, Enhetschef/Leg sjukgymnast, 08-473 55 96

    anna.nygards@vardstyrkan.se

     

    Välkommen med din ansökan!

   • Vårdstyrkan hemtjänst i Sollentuna och Täby söker vikarier

    Vill du vara med och skapa framtidens hemtjänst? Är du den som kan och vill marknadsföra Hemtjänsten som det viktigaste framtida yrket? Kan du tänka dig att jobba i en verksamhet där medarbetarna coachas genom uppmuntran och motivation? Skulle du vara stolt över att arbeta i ett företag där kundnöjdheten uppgår till 93%?

    AB Vårdstyrkan har sitt huvudkontor i Täby där vi bedriver hemtjänst samt dagverksamhet för äldre personer med demenssjukdom och/eller somatiska besvär. Vi bedriver även hemtjänst i Sollentuna där vi också har två äldreboenden. Hemtjänsten är organiserad i var sin enhet i Täby respektive Sollentuna. Totalt är vi ett 90-tal medarbetare inom hemtjänsten. Antalet kunder uppgår till ca 500 personer.

    Vi söker nu vikarier, ”timmisar”, till Hemtjänsten i både Sollentuna och Täby.

    Du är undersköterska eller vårdbiträde. Du har en genuin servicekänsla, hög empatisk förmåga och ett stort intresse av att hjälpa äldre till en trygg och meningsfull tillvaro. Du sprider glädje och humor och löser de utmaningar som uppstår längs vägen.

    Du bidrar till arbetsglädje och har ett stödjande förhållningssätt till dina arbetskamrater. Du är lojal till företaget och ditt bemötande till kunder och kollegor är av bästa märke.

    Dina arbetsuppgifter kommer att utgöras av insatser hos äldre personer, exempelvis omvårdnad, städning, ledsagning, tillsyn mm.

    Förutom relevant utbildning har du körkort samt goda kunskaper i svenska språket. Har du ytterligare språkkunskaper är det meriterande.

    Om du känner att du passar in på ovanstående är du varmt välkommen att skicka din skriftliga ansökan till:

    Jan Blomkvist, Verksamhetschef Sollentuna

    jan.blomkvist@vardstyrkan.se

    Maria Segring, Verksamhetschef Täby

    maria.segring@vardstyrkan.se

  Om Vårdstyrkan

  • Utveckling

   Våra medarbetare erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling.

  • Jobba hos oss

   Som arbetsgivare står vi för långsiktigt förtroende och lojalitet.

  • Miljöprofil

   Vi har ett miljöombud på arbetsplatsen som aktivt engagerar sig i miljöfrågor.

  • Kontakt

   Du är alltid välkommen att kontakta oss.

  Kontakta oss

  Tveka inte att kontakta oss med dina funderingar. Vi finns till för dig!

  Huvudkontor
  Gribbylundsvägen 9
  187 62 Täby
  Karta

  Tel: 08-732 24 80

  Kontakta oss