• Rådan

   TACK FÖR ATT VI HJÄLPS ÅT! Den pågående pandemin Corona (Covid-19) påverkar oss alla. Information och uppdateringar om hur vi arbetar finns i vår blogg. Tack för att du respekterar besöksstoppet på våra boenden. Information om utomhusbesök hittar du här.

   Rådan, ett vård- och omsorgsboende i Sollentuna, finns till för dig med biståndsbeslut om boende från Sollentuna kommun. Boendet ligger vackert beläget med utsikt över ängarna och härliga promenadstråk runt knuten.

   De 52 lägenheterna är fördelade på tre våningsplan och ger dig möjlighet till både lugn och ro och social samvaro.

   Den härliga uteplatsen inbjudet till aktiviteter som grillning och fikastunder, med härlig utsikt. Varje dag händer det något på Rådan. Vi ser till att var och en får möjlighet att utveckla sina intressen.

   På Rådan finns vår engagerade omvårdnadspersonal och duktiga sjuksköterskor finns på plats dygnet runt och läkare, fysioterapeut och arbetsterapeut finns på plats med regelbundenhet.

   Måltiderna är de viktigaste tidpunkterna på dygnet! Därför satsar vi på god mat. Lunch och middag levereras varje dag av Svea Cater som erbjuder vällagade och näringsriktiga måltider med många alternativ.

   Om Rådan

   Vill du veta mer?

   Annika Gunnestad är vård- och omsorgschef samt verksamhetschef på Rådan. Kontakta gärna henne så svarar hon på dina frågor! Du når henne lättast under kontorstid på tel: 08-473 55 98  eller e-post: annika.gunnestad@vardstyrkan.se.

  Våra äldreboenden

  • Bergkälla

   Bergkälla ligger i Sollentuna med närhet till vacker natur och till Norrviken.

  • Rådan

   Rådan är ett äldreboende i Sollentuna med härliga promenadstråk runt knuten.

  Kontakta oss

  Tveka inte att kontakta oss med dina funderingar. Vi finns till för dig!

  Bergkälla
  Bergkällavägen 82
  192 79 Sollentuna
  Karta

  Telefon:
  08-527 77 450

  Rådan
  Rådanvägen 27
  191 38 Sollentuna
  Karta

  Telefon:
  08-473 56 88

  Kontakta oss