• Täby

   TACK FÖR ATT VI HJÄLPS ÅT! Den pågående pandemin Corona (Covid-19) påverkar oss alla. Information och uppdateringar om hur vi arbetar finns i vår blogg.

   Vårdstyrkans Hemtjänst i Täby är till för dig som kan och vill bo kvar hemma med lite hjälp.

   Vi erbjuder våra kunder allt från rena serviceinsatser, som städning och handling, till omvårdnad, så du känner trygghet och kan bo kvar i ditt hem så länge som möjligt. Våra insatser förutsätter biståndsbeslut från kommunen och vi hjälper dig gärna med den kontakten. Det viktigaste för oss är att du ska kunna leva och vara på det sätt som du brukar i största möjliga utsträckning.

   Våra engagerade medarbetare består av ett team med undersköterskor och vårdbiträden som anpassar de olika tjänsterna efter dina personliga behov och önskemål. För att du ska få en kontinuerlig omsorg, med färre personalbyten, erbjuder vi alla våra kunder en kontaktperson.

   Du som är kund hos oss kan beställa matlådor från Restaurang Trekanten, varifrån vi dagligen levererar matlådor hem till dig!

   Mer om Vårdstyrkans Hemtjänst i Täby

   Vill du veta mer?

   Anne Gruvstad är enhetschef på Vårdstyrkans Hemtjänst i Täby. Hon svara gärna på dina frågor! Hon nås lättast under kontorstid på tel: 08-732 24 85 eller e-post: anne.gruvstad@vardstyrkan.se.

  Vår hemtjänst

  • Täby

   I Täby har vi både hemtjänst och våra dagverksamheter Träffen och Camillas.

  • Sollentuna

   I Sollentuna har vi både hemtjänst och boendena Bergkälla och Rådan.

  Kontakta oss

  Tveka inte att kontakta oss med dina funderingar. Vi finns till för dig!

  Täby
  Gribbylundsvägen 9
  187 62 Täby
  Karta

  Tel: 08-792 53 00

  Sollentuna
  Gillbrostråket 4-6
  192 68 Sollentuna
  Karta

  Tel Rotebro: 070 550 74 19
  Tel Norrviken/Viby: 070 550 17 25

  Kontakta oss