• Vårdboende

   Vårdboende är till för dig som behöver hjälp och tillsyn under hela dygnet på grund av fysiska eller psykiska funktionsnedsättningar.

   På både Allégården och Bergkälla finns omvårdnadspersonal och sjuksköterska tillgängliga dygnet runt. Våra medarbetare är engagerade och vidareutbildas kontinuerligt för att möta dina individuella behov. Bor du på något av våra vårdboenden har du tillgång till allt vi har att erbjuda i form av utomhusvistelser, god mat, aktiviteter och tillställningar, underhållning och självklart – lugn och ro.

   På Allégårdens äldreboende i Täby finns en separat enhet för multisjuka. Här kan du bo vid svår funktionsnedsättning och/eller sjukdom. Våra specialutbildade sjuksköterskor kan erbjuda sjukvårdsinsatser på plats så att du inte rutinmässigt behöver åka till sjukhuset.

   Vill du veta mer?

   Madeleine-ErikssonJag heter  Madeleine Eriksson och är Verksamhetschef på Bergkälla. Kontakta gärna mig så svarar jag på dina frågor! Du når mig lättast under kontorstid på tel: 08-527 77 461 eller e-post: madeleine.eriksson@vardstyrkan.se

    

   Monica_AnderssonJag heter Monica Andersson och är Verksamhetschef på Allégårdens äldreboende och Dagverksamheten. Kontakta gärna mig så svarar jag på dina frågor! Du når mig lättast under kontorstid på tel: 08-473 55 95 eller e-post: monica.andersson@vardstyrkan.se

  Vård och boendeformer

  • Vårdboende

   För dig som med fysiska eller psykiska funktionsnedsättningar.

  • Gruppboende

   För dig som behöver hjälp och har någon typ av minnesproblematik eller en demensdiagnos.

  Kontakta oss

  Tveka inte att kontakta oss med dina funderingar. Vi finns till för dig!

  Kontakta oss