Nyhetsbrev Påsk 2021 Bergkälla

Hej!

Påsken närmare sig och vi på Bergkälla förbereder oss för det. Vi har påsk aktiviteter och pyssel planerat, vi målar ägg och pyntar ris och klipper och klistrar. Påsk inspirerad tipspromenad/frågesport beroende på hur man orkar. Vädret verkar osäkert men vi nyttjar såklart balkonger och uteplatser vid gynnsam väderlek.

På påskafton blir det traditionell påsk buffé där vi bjuder på vin och snaps till den som önskar. Det finns även godis och påsk tårta, såklart. Se menyn nedan från Svea Cater.

Vill påminna om att vi fortfarande har restriktioner vid besök, dessa har inte ändrats från Regionen eller Folkhälsomyndigheten. Smittspridningen i Stockholm är, tyvärr, fortsatt på oroande höga nivåer och risken för smittspridning är stor om rekommendationerna inte följs.
Information om vilka regler vi har finns här:
https://www.vardstyrkan.se/information-besok-bergkalla-2021-02-02/

Dessa gäller oavsett om man är eller den man besöker är vaccinerad eller har antikroppar, det finns trots detta en stor risk att man kan bära smittan och föra den vidare. Vill särskilt be om att ni respekterar att vi avråder från besök under måltider, 12:00 -13:00 och 17:00 -18:00.
Viktigt att man vid besök inte går eller rör sig i de gemensamma utrymmen, följ gärna fotspåren som finns i golvet på avdelningarna till och från lägenheten.

Stort tack på förhand att vi tillsammans skyddar våra sköraste äldre och varandra nu i Påsk.

Glad Påsk önskar Bergkälla