Vårdstyrkans Hemtjänst

TACK FÖR ATT VI HJÄLPS ÅT! Den pågående pandemin Corona (Covid-19) påverkar oss alla. Information och uppdateringar om hur vi arbetar finns i vår blogg.

Vår hemtjänst är till för dig som bor i Täby eller delar av Sollentuna kommun och som vill och kan bo kvar hemma med lite hjälp.

Om du känner att du skulle vilja bo kvar hemma, men ändå inte riktigt klarar dig på det sättet som du skulle vilja, kan du ansöka om hemtjänst. Läs gärna mer under ”Hur går det till?”.

När du har valt Vårdstyrkan som utförare kommer du att få träffa våra kompetenta och engagerade medarbetare som anpassar alla insatser så dina behov och önskemål uppfylls.

Det viktigaste för oss är att du ska kunna leva och vara på det sätt som du brukar i största möjliga utsträckning.

Våra tjänster

Hemtjänst – biståndsbedömt tjänst för dig som kan och vill bo kvar hemma med stöd och hjälp. Vi hjälper till med både serviceinsatser, som ledsagning och handling, och personlig omvårdnad.

Tilläggstjänster – kan vi erbjuda alla som är intresserade. Till ett fast pris hjälper vi till med hushållsnära tjänster (RUT) samt annat som du kan tänkas vilja ha hjälp med.

Vill du veta mer

Jan Blomkvist är verksamhetschef på Vårdstyrkans Hemtjänst. Han svarar gärna på dina frågor! Han nås lättast under kontorstid på tel: 08-732 24 87 eller e-post: jan.blomkvist@vardstyrkan.com.

Vår hemtjänst

  • Täby

    I Täby har vi både hemtjänst och våra dagverksamheter Träffen och Camillas.

  • Sollentuna

    I Sollentuna har vi både hemtjänst och boendena Bergkälla och Rådan.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss med dina funderingar. Vi finns till för dig!

Täby
Gribbylundsvägen 9
187 62 Täby
Karta

Tel: 08-792 53 00

Sollentuna
Gillbrostråket 4-6
192 68 Sollentuna
Karta

Tel Rotebro: 070 550 74 19
Tel Norrviken/Viby: 070 550 17 25

Kontakta oss