Våra äldreboenden i Sollentuna

TACK FÖR ATT VI HJÄLPS ÅT! Den pågående pandemin Corona (Covid-19) påverkar oss alla. Information och uppdateringar om hur vi arbetar finns i vår blogg. Tack för att du respekterar besöksstoppet på våra boenden. Information om utomhusbesök hittar du här.

Vårdstyrkan driver Bergkälla, en entreprenad i Sollentuna med närhet till Norrvikens vatten. I Sollentuna driver vi även Rådan, med härliga promenadstråk runt knuten.

Här finner du vila och ro för själen i en hemtrevlig miljö, men även givande social samvaro. Dagarna fyller vi med välsmakande måltider och utvecklande aktiviteter. Du kan delta i sång, rörelse eller målning, lyssna på musik eller högläsning – det finns alltid något som passar just dig.

Hos Vårdstyrkan är du i trygga händer. Du kan lämna över ansvaret för ditt eget välbefinnande till oss och alltid känna dig säker på att få ett respektfullt bemötande och god service.

 

Våra boendeformer

Vårdboende –  finns på både Bergkälla och Rådan och  är till för dig som behöver hjälp och tillsyn under hela dygnet på grund av fysiska eller psykiska funktionsnedsättningar.

Gruppboende – finns också på både Bergkälla och Rådan är till för dig som behöver hjälp och tillsyn under hela dygnet och som dessutom har någon typ av minnesproblematik eller en demensdiagnos. Personalen på våra gruppboenden är specialutbildade inom demensområdet och har hög kompetens.

Våra äldreboenden

  • Bergkälla

    Bergkälla ligger i Sollentuna med närhet till vacker natur och till Norrviken.

  • Rådan

    Rådan är ett äldreboende i Sollentuna med härliga promenadstråk runt knuten.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss med dina funderingar. Vi finns till för dig!

Bergkälla
Bergkällavägen 82
192 79 Sollentuna
Karta

Telefon:
08-527 77 450

Rådan
Rådanvägen 27
191 38 Sollentuna
Karta

Telefon:
08-473 56 88

Kontakta oss